John Newmans debutalbum etta i England

Trots stor konkurrens från listlegender som Paul McCartney och Cher tog John Newman förstaplatsen på den officiella albumlistan i England med sitt debutalbum Tribute. Albumet har hyllats internationellt men även på hemmaplan där betyget blev 5/6 av Gaffa som skrev ”Tribute är en kraftfull, högljudd och medryckande hyllning till gårdagens musikelit”.

”Det är helt fantastiskt för en artist att få en albumetta – speciellt när det gäller debutalbumet. Det betyder så mycket för mig och jag vill verkligen tacka alla som har stöttat mig och hjälp till för att detta skulle ske. Jag ser verkligen fram emot att möta alla under turnén nästa vecka!” – John Newman

Sedan John Newman slog igenom med Rudimental’s ”Feel The Love” har framgångarna avlöst varandra med listettor som ”Love Me Again” samt nya singeln ”Cheating”. Det var så tidigt som förra året John besegrade en hjärntumör – han vakande upp efter operationen till tonerna av ”Feel The Love” på radion – en revansch i särklass där nu även debutalbumets nya topplacering kan räknas med.

Scroll to Top