Johan Klingwall släpper singel

Vi har alla upplevt det. Relationer med vänner splittras på grund av att de behöver flytta för jobb, studier eller kanske kärleken. Vi hamnar på olika ställen, nära eller långt bort. Men vi hoppas alla att någon dag ska vi träffas igen, på just den där platsen där våra liv skildes, och förhoppningsvis har vi på vägen tillbaka dit uppfyllt våra drömmar.

Om detta handlar de tankar som skrivits ner i Johan Klingwalls senaste singel ”Långt hem”.

Johan Klingwall är en av få artister som lyckats kombinera rap på svenska med lysande popmelodier som verkligen sätter sig på hjärnan efter första lyssningen. Han har visat prov på det med sina två första singlar En vacker dag samt Upp till himlen, och han sjöng även refrängen på singeln Aska med den hyllade rapparen Johan Alander tidigare i höstas.

Med Långt hem har Klingwall tillsammans med producenterna David Pagmar och Johan Östgren överträffat sig själv. De har tillsammans hittat en perfekt balans mellan Johans rappande och den smittsamma refrängen, en refräng som denna gång kryddats med läckra The Edge-gitarrer och några 8-bitarsljud.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top