Jenny Silver tecknar kontrakt med Hagenburg

jenny-silverDen svenska sångerskan Jenny Silver har tecknat avtal med Hagenburg om exklusiv management representation.

Jenny har en diger bakgrund som sångerska i olika sammanhang som sträcker sig från huvudroller i musikaler som ”Jesus Christ Superstar” och ”Evita” till egna inspelningar av punkklassiker såsom Sex Pistols ”God Save the Queen” m.m. Hon började sin karriär i det populära dansbandet Candela i början av 90-talet. Hon hette tidigare Öhlund men är numera gift med Thomas Silver, tidigare gitarrist i hårdrocksbandet Hardcore Superstar.

”Vår vision och förhoppning med Jenny hos Hagenburg är att kunna optimera alla dom möjligheter som ligger i pipeline, det kommer att bli mycket Jenny under 2010 både musikaliskt och i TV” säger Hagenburgs exekutiva ordförande Petri H. Lundén.

”Det har blivit dags för mig att ta nästa steg i min karriär och efter att ha kikat runt på var jag kan hitta den bästa styrningen så pekar alla pilar på Hagenburg” säger Jenny Silver.

Hagenburg är Nordens största management med klienter som Europe, The Cardigans, Peter LeMarc, Neverstore, Anette Olzon (sångerska i Nightwish) m.fl. Förutom artistmanagement så representerar Hagenburg många av Sveriges största programledare, TV-personligheter och sportstjärnor.

Scroll to Top