Jennifer Lopez till Sverige i höst

Den 5 oktober uppträder Jennifer Lopez på Ericsson Globe Arena i Stockholm.

Efter sju studioalbum sålda i över 50 miljoner exemplar och världshits som bland andra Waiting For Tonight, Jenny From The Block, Love Don’t Cost a Thing och If You Had My Love är det på tiden för Jennifer Lopez att bege sig ut på sin första världsturné. Vi är därför extremt glada över att kunna presentera världsstjärnan för hennes första konsert i Sverige!

Förra året släppte J.LO Love? vilket var hennes första studioalbum på fyra år. Tillsammans med med bland andra stjärnproducenterna RedOne, Lady Gaga och The-Dream syddes ett album ihop som blickar tillbaka till dansgolvskänslan som J.LO inledde sin karriär med. Den Lambada-samplade förstasingeln On The Floor (featuring Pitbull) vart en storslagen comeback och toppade både den svenska singellistan och radiolistan. Singeln sålde dubbel platina i Sverige och musikvideon vart den mest sedda under 2011 på YouTube med över en miljard visningar. I april i år släpptes den senaste singeln Dance Again även den featuring Pitbull och producerad av RedOne.

Förutom släppet av skivan Love? hann hon förra året med att sitta i juryn för tv-programmet American Idol, spela in filmen What to expect when you’re expecting, göra en klädkollektion tillsammans med Kohls och lansera en egen parfym. Tillsammans med 12 miljoner fans på Facebook var framgångarna under 2011 så pass stora för artisten att amerikanska tidningen Forbes i förra veckan utnämnde henne till världens mäktigaste kändis genom att placera henne på första plats på deras omtalade lista.

Under året är även ett greatest hits album planerat vilket sammanfattar en lång framgångsrik artistkarriär som med det senaste årets triumfartade comback bevisar att J.LO är den perfekta crossover-artisten med stjärnstatus såväl hos latinovärlden som den hos breda arenapubliken. Det är en fullfjädrad artist som garanterat kommer att bjuda på en stjärnspäckad show i Globen i oktober.

Konsertdatum:
5 oktober, Ericsson Globe Arena Stockholm

Mer information om Jennifer Lopez Sverige-spelning

Rulla till toppen