Jazz på Folkökna Gård imorgon

Av Redaktionen
I Jazz
Jul 24th, 2009
0 Kommentarer
498 Views

Vad får man om man tar ett piano, en trombon, en mikrofon och en sommarkväll?

Den perfekta förutsättningen för en spännande konsert! Om man klär det hela i jazzdräkt är förvandlingen från gråtrist lördagskväll till sprudlande afton fullbordad! Publiken kommer att bjudas på smakfulla pärlor i både kända och okända versioner.

Camilla Bergman, sång, är en frilansande jazzsångerska som utbildar sig till sångpedagog på Stockholms musikpedagogiska institut, SMI.

Hon är född och uppvuxen i Iggesund, Hälsingland men bor för närvarande i Uppsala. Camilla har arbetat som sångare vid Uppsala stadsteater och framträder regelbundet på olika scener i Uppsala och i hembygden

Olle Widell, trombon, är uppvuxen i Oxelösund. Efter militärtjänstgöring i Arméns Musikkår 1998 studerade han på civilingenjörsprogrammet och kammarmusiklinjen vid Uppsala universitet. Olle spelar idag bland annat i Uppsala blåsarsinfonietta och Uppsala storband. Han anlitas också ofta till olika frilansuppdrag.

Stefan Ajax, piano, är bosatt i Uppsala där han på olika sätt deltar i musiklivet. Trots att musiken borde vara en bisyssla har han hunnit delta i jazzstorband, poptrios, studentspex, coverband, etc.

När: lördagen den 25 juli klockan 18.00
Var: Follökna Gård (i närheten av Malmköping)

Kommentering är stängd