Jazz på Folkökna Gård imorgon

Vad får man om man tar ett piano, en trombon, en mikrofon och en sommarkväll?

Den perfekta förutsättningen för en spännande konsert! Om man klär det hela i jazzdräkt är förvandlingen från gråtrist lördagskväll till sprudlande afton fullbordad! Publiken kommer att bjudas på smakfulla pärlor i både kända och okända versioner.

Camilla Bergman, sång, är en frilansande jazzsångerska som utbildar sig till sångpedagog på Stockholms musikpedagogiska institut, SMI.

Hon är född och uppvuxen i Iggesund, Hälsingland men bor för närvarande i Uppsala. Camilla har arbetat som sångare vid Uppsala stadsteater och framträder regelbundet på olika scener i Uppsala och i hembygden

Olle Widell, trombon, är uppvuxen i Oxelösund. Efter militärtjänstgöring i Arméns Musikkår 1998 studerade han på civilingenjörsprogrammet och kammarmusiklinjen vid Uppsala universitet. Olle spelar idag bland annat i Uppsala blåsarsinfonietta och Uppsala storband. Han anlitas också ofta till olika frilansuppdrag.

Stefan Ajax, piano, är bosatt i Uppsala där han på olika sätt deltar i musiklivet. Trots att musiken borde vara en bisyssla har han hunnit delta i jazzstorband, poptrios, studentspex, coverband, etc.

När: lördagen den 25 juli klockan 18.00
Var: Follökna Gård (i närheten av Malmköping)

Scroll to Top