Jason Derülo Sverige- och albumaktuell

jason-deruloJason Derülo kommer till Stockholm och firar albumsläppet tillsammans med oss, Lördagen den 27 februari på Café Opera. Hans debutsingel ”Whatcha Say” har sålt över 4 miljoner nedladdningar och låg #1 på Billboardlistan. Den 3 Mars släpps äntligen det självbetitlade albumet.

Jason är blott 20 år gammal men har redan en imponerande meritlista. Han har till exempel skrivit låten ”Replay” som framförs av kollegan Iyaz, denna låg #2 på Billboardlistan när ”Whatcha Say” var etta. Låten har även toppat listan i Storbritannien för någon vecka sedan. Han har även skrivit låtar åt Diddy, Danity Kane, Donnie Klang, Sean Kingston, Cassie och Lil Mama.

MTV tror stenhårt på Jason Derülo och har honom som månadens push artist, de har även producerat en serie ”Turn The Beat Around” där Jason har en stor roll. (som sig själv). ”Whatcha Say” har ungefär 40 miljoner streams på youtube…

Vid 12 års ålder träffade Derülo sin manager och har sedan dess skrivit låtar till artister som Lil Wayne, Cassie, Pitbull och Keyshia Cole med fler, innan han 16 år gammal beslöt sig för att inrikta sig på att bli soloartist. Efter att ha gått på skolor för scenkonst och finslipat sina talanger som sångare och dansare, vann Derülo första pris på 2006 års säsongsslut av TV-serien ”Showtime at the Apollo”. Han upptäcktes av musikproducenten JR Rotem, och jobbar nu med hans Beluga Heights och Warner Bros.

Scroll to Top