Japansk popstjärna gripen naken i en park

Den japanska superstjärnan Tsuyoshi Kusanagi, medlem i J-popbandet SMAP, arresterades på torsdagsmorgonen (23 april) för oanständigt blottande. Polisen fann popartisten helt naken och starkt berusad i en park nära nöjesdistriktet Roppongi i huvudstaden Tokyo. Den 34-åriga sångaren är en av de mest kända nöjesprofilerna i Japan, både som sångare och som skådespelare i ett flertal filmer, TV-shower och reklamfilmer.

Kusanagis band SMAP har släppt mer än 30 singlar och 20 album under sin 18 år långa karriär. Bandet fick sin första topplacerade hit 1994 med ”Hey, Hey Ookini Maidoari!” och deras singel ”Sekai ni Hitotsu Dake no Hana” från 2003 har sålt mer än 2,5 miljoner exemplar. Deras populära TV-show ”SMAPxSMAP” har hjälpt till att bibehålla bandets popularitet och Kusanagi har även fått många koreanska fans genom att lära sig tala koreanska flytande och även sjunga på språket.

Kusanagi medverkade vid tiden för gripandet i minst tre reklamfilmer i TV. Läkemedelsföretaget P&G och biltillverkaren Toyota har redan dragit tillbaka sina reklamfilmer på grund av det inträffade.

Scroll to Top