In Flames sångare blir programledare

in-flames2

En hörs varje morgon på radiostationen Bandit – den andra är sångare i Sveriges just nu största musikexport. Nu ska de göra radio tillsammans! Bollnäs-Martin från Bandit Rock och Anders Fridén från In Flames får ett eget program på Bandit Rock 106-3. Premiär söndag 8 februari kl. 18.00.

”Då jag är en stor musikjunkie och ständigt matar mina bandkamrater med ny musik så kände jag att det var mitt kall att dela med mig till några fler. Bandit är det perfekta forumet och Martin den perfekta parhästen, då han också är musikälskare av stora mått” säger Anders Fridén i In Flames.

Varje gång de båda träffats senaste åren har ämnet musik kommit upp. Båda är passionerade musikälskare och har mängder med plattor och kunskap som de vill förmedla. Så när frågan kom om de fick göra ett eget radioprogram på Bandit Rock 106-3 var svaret självskrivet:

”Jag tvekade inte en sekund. De har fått fria tyglar att utforma programmet. Musikvalen är deras personliga. De har en del gemensamt som båda gillar, men lika mycket som skiljer dem åt. En drömduo!”, säger Mattias Arwidson Programchef för Bandit Rock.

Bollnäs-Martin och Anders Fridén kommer tipsa om ny musik, glömda och underskattade band. De kommer syna varandras iPods och så väljer Martin alltid ut en In Flames-låt som Anders får kommentera. Det blir ett personligt program med passion för rockmusik.

Bollnäs-Martin & Anders Fridén premiärsänds söndag 8 februari kl. 18.00 på Bandit Rock 106-3 i Stockholm samt via www.bandit.se

Scroll to Top