In Flames gör exklusiv klubbspelning i Göteborg

in-flames-2010

Som Sveriges absolut största metalband, och som festivalens i särklass mest önskade bokning, intar In Flames i sommar Metaltown. Som om inte det vore nog kan vi idag avslöja att bandet gör en i högsta grad exklusiv klubbspelning på Sticky Fingers i Göteborg den 17 juni, dagen innan Metaltown drar igång! Biljetterna släpptes idag kl 10.00.

I vintras gjorde In Flames sina största headlinespelningar någonsin på svensk mark. Hela 19 000 personer såg bandet under tre fantastiska kvällar. Turnén såg ut att vara de sista de gjorde i Sverige på ett bra tag, men den enorma responsen gav tack och lov mersmak till ett par festivalspelningar.

Högt respekterade över hela världen som en av metalscenens främsta, med mer än två miljoner sålda skivor. In Flames har tveklöst haft ett par fantastiska år sedan guldskivebelönade albumet ”A Sense Of Purpose” släpptes.

För två år sedan avslutade bandet Metaltown på ett fullkomligt majestätiskt sätt inför ett överväldigande publikhav. En utsåld festival och en högexplosiv och spektakulär show i en klass som inte hade upplevts på Frihamnspiren tidigare. Vi är nu otroligt glada över att ha In Flames tillbaka på hemmaplan. För att fira riktigt ordentligt kommer bandet att göra en superexklusiv klubbspelning på Sticky Fingers dagen innan Metaltown drar igång. Detta är stort, riktigt stort!

All information om In Flames konsert i Göteborg

Scroll to Top