Idol 2010: Ladbrokes tar ut segern i förskott för Jay Smith

Spelbolaget Ladbrokes lät för några dagar sedan meddela följande:

“För första gången någonsin har vi på Ladbrokes idag bestämt oss för att stänga spelen på IDOL, därför betalar vi redan nu ut vinster till alla kunder som spelat på IDOL-Jay. Jay Smith har varit favorit sedan första programmet och vi anser honom redan nu som vinnare av IDOL 2010, detta med hela 4 omgångar kvar” säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Nordenchef.

”I fredagens program ska idolerna tolka klassiker och Jay kommer framföra både ”Fly me to the moon” av Frank Sinatra och ”Like a prayer” av Madonna. Ingen utmaning känns för stor för Jay och allt annat än vinst ser vi som osannolikt för skåningen. Han har en fantastisk röst men det som gör att han sticker ut från övriga fältet är scennärvaron och karisman som påminner om en världsstjärnas” fortsätter Gillberg.

Alla som satsat pengar på Jay som vinnare under säsongen får alltså redan nu utbetalt sina vinster. Dock kommer Ladbrokes fortsätta att ta emot spel på tävlingarna redan från fredagens deltävling i Löfbergs Lila Arena i Karlstad. De två som Ladbrokes tror ligger närmast den andra finalplatsen bredvid Jay är Olle Hedberg och Linnea Henriksson, båda två spelas till 2,20 gånger pengarna.

Scroll to Top