Hypocrisy tvingas ställa in turné

hypocrisy

De nya tuffare reglerna i USA har ställt till det för många musiker. Tidigare i år tvingades Norrköpings-bandet Marduk skjuta upp sin turné i Nordamerika och nu är det dödsmetallbandet Hypocrisy som får stanna hemma. Bandets ledare Peter Tägtgren, tillika mannen bakom succén Pain, berättar om det inträffade:

”Vi måste tyvärr meddela att vår turné i Nordamerika är inställd. Vi har försökt med allting och det verkar som att processen tar längre än väntat för en av bandmedlemmarna. Vi tänker försöka komma tillbaka så snart som möjligt eftersom vi vill visa våra amerikanska fans att vi bryr oss om dem och är redo att spela de nya låtarna live!”

Hypocrisy skulle ha genomfört en månadslång turné i Nordamerika tillsammans med finska Ensiferum i november och december med vännen och gitarrvirtuosen Alexi Laiho från Children of Bodom som tillfällig inhoppare. Bandets nya album, ”A Taste of Extreme Divinity”, släpptes i USA den 3 november genom hårdrocksjätten Nuclear Blast. Det var då fyra år sedan bandet släppte sitt senaste album då Peter Tägtgren en tid koncentrerat sig på Pain och sin studio.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top