Hypocrisy och Engel till Rockstad: Falun

hypocrisy

Vi har haft massor med önskemål om en något tuffare och hårdare line-up i flera år och känner inför 2012 att det är hög tid att lägga lite större fokus på sådana band till festivalen!

Därför är Dala-sonen / unikumet / ikonen Peter Tägtgren och hans stenhårda Hypocrisy mer än varmt välkomna att förgylla Rockstad: Falun 2012!

Spelningen, som enligt Peter kommer att bjuda på det allra bästa från bandet på alla sätt, blir dessutom exklusiv i den här delen av landet under hela sommarhalvåret. Peter satsar för första gången både på Pain och Hypocrisy under samma turnéperiod och detta unika tillfälle passar oss alla extremt bra!

Den efterlängtade DVD’n “Hell over Sofia – 20 years of chaos” släpps den 14 Oktober och blir den perfekta uppladdningen för alla Hypocrisy-fans under vinterhalvåret!

ENGEL har, med sin industridoftande melodiska dödsmetall, skapat sin egen nisch inom det så kallade Göteborgssoundet. Kommersiellt lättfångat utan att ge något som helst avkall på det råa och hårda i musiken. Dessutom skulle bandet, med tanke på medlemmarnas gemensamma meritlistor, med lätthet kunna kalla sig för en svensk supergrupp. Men det gör de inte gärna, utan låter hellre musiken tala för sig själv istället.

Thrash Metal med skräckfilms-tema? Det är vad Uppsalabandet själva anser att dom låter som.
F.K.Ü har varit aktiva sen 1998 släppt 3 album och ett gäng vinylsinglar och den senaste plattan “Where Moshers Dwell” fick lysande recensioner i både Sweden Rock Magazine & Close Up Magazine. Vi har haft ögonen på F.K.Ü länge och nu var tiden inne att boka dom till Falun!

Biljetter till Rockstad: Falun 2012 finns ute till försäljning & just nu kan du köpa ett 3-dagarspass för endast 575:-
Mer info här.

Scroll to Top