Hyllade Foxes till Sverige i år!

foxes

En av de mest omtalade och hyllade nykomlingarna just nu, 25-åriga Louisa Rose Allen aka Foxes, kommer till Sverige fyra gånger i sommar för att uppträda live.

Den färgsprakande popstjärnan som vunnit en Grammy tillsammans med superproducenten Zedd för låten ”Clarity”, är just nu aktuell med nya albumet ”Glorious” och fyra stundande Sverigebesök. Först ut väntar Bråvallafestivalen där Foxes uppträder på Pacific-scenen fredag den 27 juni. Därefter gör Foxes sin svenska TV-debut när hon lördag den 12 juli intar Sommarkryssets scen på Gröna Lund för att framföra hitsingeln ”Let Go For Tonight”. Redan morgonen därpå, söndag den 13 juli gästar Foxes TV4 Nyhetsmorgon.

Malmöfestivalen beskriver Foxes musik som ”Kraftfull pop med ett bultande hjärta”, och har bokat popstjärnan till festivalen i mitten på augusti. Nu står det även klart att Foxes agerar support till ingen mindre än Pharrell Williams som kommer till Ericsson Globe med sin ”The Dear G I R L Tour” lördagen den 13 september. Bättre kombo på en och samma kväll är svår att hitta.

Vi ser fram emot en sommar med Foxes!

Videon för ”Let Go For Tonight” är full av energi, dans och färgkrig. Den har på kort tid setts mer än 10 miljoner gånger på Youtube och visar att Foxes är här för att stanna.

Scroll to Top