Hultsfredsfestivalen tackar för i år

Under årets Hultsfredsfestival har uppemot ett hundra enastående band och artister bjudit besökarna på magiska upplevelser. Sammanlagt har 12.500 människor under festivalens tre dagar löst biljett för att samlas på det nya festivalområdet STOXA strax utanför Arlanda.

Vi vill rikta ett innerligt, varmt tack till besökarna som har varit fantastiska på alla tänkbara vis. På ett nytt, vackert grönskande område lyckades vi tillsammans att skapa en skön festivalkänsla. Samtidigt bekräftar både polis och säkerhetsansvariga på plats att festivalen har varit lugn och städad, med en publik som visat ett ansvarstagande och respekt gentemot både varandra och arrangören.

”Genomförandet av festivalen har gått väldigt bra och vi har fått en fantastiskt fin respons från besökarna. Vi lyckades däremot inte nå våra ambitioner publiksmässigt och ska nu sätta oss ner och utvärdera festivalen. Vi ser fram emot många fler evenemang på Stockholm Outdoor Exhibition Area (STOXA)”, säger Folkert Koopmans, vd FKP Scorpio.

Direkt efter nedmontering av Hultsfredsfestivalen fortsätter FKP Scorpio Sweden sitt arbete inför sommarens kommande två festivaler Bråvalla Festival 27-29 juni i Norrköping och Getaway Rock Festival 8-10 augusti i Gävle samt kommande konserter med bland annat Leonard Cohen, The Lumineers och Bastille som är några av de namn som är inbokade under året.

Rulla till toppen