Hultsfredsfestivalen gör det enkelt för bekväma festivalbesökare

hultsfredsfestivalen

Precis som förra året erbjuder Hultsfredsfestivalen alternativ till dig som inte är så förtjust i den tältande delen av festivallivet utan hellre vill ha lite mer bekvämlighet och tak över huvudet när du ska sova. Dels så återkommer den smarta all inclusive-lösningen med Hultsfred Chartertåg där du köper festivalbiljett, resa (t/r Stockholm) och boende i ett och samma paket.

Nytt för i år är att de även kan erbjuda Podpads som är ett bekvämt och dessutom snyggt alternativ för dig som vill bo på festivalområdet men som vill ha lite extra komfort. Podpadsen är sedan många år tillbaka ett givet alternativ till boende på brittiska festivaler och togs fram för att kunna erbjuda ett väderbeständigt, mer ljudisolerande och bekvämt festivalboende.
De kommer i tre olika modeller och är utrustade med golv, sängar, belysning och solpanels-el beroende på modell. Podpadsen kommer att finnas på den gröna och lugna campingen och är redo för inflyttning samma dag som campingen öppnar.

För mer information om boende på festivalen; www.hultsfredsfestivalen.se/info.

Hultsfredsfestivalen 2012 äger rum mellan 14-16 juni. Klara artister sedan tidigare är The Cure, The Stone Roses, Mumford & Sons, The XX, Justice, Slash, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Cardigans, Kasabian, Gorillaz Sound System, The Gaslight Anthem, Marina & The Diamonds m.fl..

Scroll to Top