Hoffmaestro och Slagsmålsklubben till Bråvalla Festival

Solen skiner, sommaren närmar sig med raska steg och det är snart helg. Detta firar vi in med att presentera två festivalfavoriter till Bråvalla Festival i sommar! Vi välkomnar folkkära Hoffmaestro som genom flitigt turnèrande har befäst sin position som ett av landets bästa liveband. Dessutom är vi oerhört glada över att på hemmaplan kunna presentera Norrköpingsbandet Slagsmålsklubben som förmodligen är en av de största festivalfavoriterna i Sverige genom tiderna.

Bandmedlemmarna i Hoffmaestro bekantade sig med varandra på Stockholms ungdomsgårdar i mitten av 90-talet. Det var stenhård konkurrens om publiken så det gällde att ständigt göra någonting extraordinärt för att behålla uppmärksamheten. Detta förklarar bandets makalösa liveenergi och den effektiva formel för masspsykos de byggt upp genom åren. I år intar gruppen Bråvalla Festival!

Slagsmålsklubbens tv-spelsinfluerade syntpop smittar av sig glädje hänsynslöst och brutalt. Liveshowerna kantas av upptåg som nakendans och uppskjutning av räkor i rymden, allt till tonerna av blippblopp-melodier som är omöjliga att värja sig emot. Gruppen bestående av Björn Nilsson, Hannes Stenström, Joakim ”Beebop” Nybom, Joni Mälkki, Kim Nilsson och Frej Larsson har till dagens datum släppt fem studioalbum och klassiska singlar som Övningsköra, Hit Me Hard och Brutal Weapons. Bered er på en dansfest utan dess like i sommar!

Bråvalla Festival äger rum i Norrköping 27-29 juni 2013. Klara artister sedan tidigare är Rammstein, Green Day, Avicii, Volbeat, Mando Diao, Thåström, Armin van Buuren, In Flames, Stone Sour, Timbuktu & Damn!, A Day To Remember, Johnossi, Dada Life, Eldkvarn, White Lies, Bullet For My Valentine, Timbuktu & Damn!, Nicky Romero, Parkway Drive, Belle & Sebastian, Rebecca & Fiona, Nause, Icona Pop, Lindsey Stirling, James McCartney mfl. Fler akter tillkommer.

Rulla till toppen