Heroic skriver på för DMG Management

Bandet Heroic har skrivit på ett tvåårskontrakt med det nystartade managementbolaget Diversify Music Group Management AB (DMG Management). En av grundarna av DMG Management, Andreas Andersson meddelar: ”Jag har aldrig tidigare träffat på så entusiastiska och passionerade musiker och det ska bli ett sant nöje att få representera och jobba med dem.”

Bandet Heroic är en kvintett hyperaktiva killar från Västerås vars intensiva sound känns igen av krispiga gitarrer, klassisk rap, trallvänlig skönsång och ett ursinnigt driv. Bandet bildades 2011 och har genom bandmedlemmarnas olika musikbakgrund bildat ett anmärkningsvärt sound och har fått stor uppmärksamhet framförallt från deras livekonserter. Deras debutalbum ”Home of the brave” släpptes via eget label sommaren 2012 i Sverige och har producerats av bandet själva tillsammans med Martin Igelström. Frontmannen Oscar Bätz beskriver själv arbetet som: ”Att skriva på ett samarbete med DMG Management var självklart för oss. Heroic har aldrig varit så bra som vi är nu, DMG Management är dem mest drivna och motiverade av de managers vi träffat i branschen.”

”Framöver väntar spännande projekt och planer och det är inte sista gången vi kommer höra från Heroic”, meddelar Andreas Andersson.

Rulla till toppen