Helgi Hrafn Jonsson till Sverige i februari

helgi-hrafn-jonsson

Helgi Hrafn Jonsson är en sån där artist som kan nästan allt. En multikonstnär som släpper ifrån sig den ena geniala grejen efter den andra. Om några veckor kommer han till Sverige. Den 18 februari ser vi Helgi Hrafn Jonsson på Lilla Hotellbaren i Stockholm och den 19 februari är det Herrgårn i Linköping som gäller. Biljetterna släpps lokalt.

Längre ner kan du se och (mestadels) höra Helgi framföra låten ”Dry run” live på Södra Teatern i Stockholm i mars förra året.

Vi känner honom kanske främst som det isländska underbarnet som kan allt, har spelat med alla i genren och komponerar magisk musik i alla olika former. I september 2005 släppte den Helgi Hrafn Jonsson sin solodebut ”Gloandi”. Debuten följdes upp av ett intensivt turnerande, Helgi Hrafn Jonsson spelade för utsålda klubbar och spelställen världen över, både som sig själv och som delar av bland andra Sigur Rós, Teitur, Beefólk och Tina Dikcow. I slutet av 2008 släpptes uppföljaren “For The Rest Of My Childhood”, ett konstverk mixat av ingen mindre än Valgeir Sigurðsson (Björk, Cocorosie).

Turnéinfo:

18.2 Stockholm, Lilla Hotellbaren
19.2 Linköping, Herrgårn

Biljettinfo:

Biljetter Stockholm: fri entré

Biljetter Linköping: 60 kronor, inget förköp.

Scroll to Top