H.E.A.T går skilda vägar med sångare

heat

Hårdrocksbandet och melodifestivalsensationen H.E.A.T har gått ut med följande meddelande:

Vi har den tråkiga plikten att meddela att H.E.A.T och Kenny Leckremo går skilda vägar. Beslutet är taget i samförstånd av alla oss sex medlemmar i H.E.A.T och vi skiljs som vänner och bröder.

Kenny har varit sångare i H.E.A.T sedan bandet bildades 2007. I våra ögon är han en fantastisk rocksångare och dessutom en kreativ och skicklig låtskrivare.

Men de senaste åren har Kenny dragits mot en annan tillvaro i England. Det är bland annat av personliga skäl och det är skäl som vi i bandet måste respektera. Dessutom har Kenny brottats med röstrelaterade hälsoproblem som påverkat både honom och bandet negativt.

Allt detta går emot vår helhjärtade satsning på H.E.A.T, som vi är fast beslutna att fortsätta med. Vi har precis släppt vår andra platta ”Freedom Rock” och vi har mer på lager.

Vi tänker göra allt som står i vår makt för att genomföra planerade spelningar i sommar och höst och vi har en konkret plan för hur det ska gå till. Självfallet är vi redan igång med att söka efter Kennys efterträdare som sångare i H.E.A.T.

Att vi går ut med detta nu beror enbart på att vi vill försöka undvika felaktiga rykten och dessutom informera våra fans om läget. Vi är medvetna om att Kenny är en av många älskad sångare och beklagar från våra hjärtan att det skulle behöva bli så här. Vi vädjar om våra fans och vänners stöd eftersom vi nog är de som sörjer mest att vi och Kenny går skilda vägar.

Upplands Väsby den 15 juni 2010
/H.E.A.T

Scroll to Top