Hästpojken och Oskar Linnros till Putte i Parken

”En magisk tanke”. Och ”Hur dom än”. Det senaste från Hästpojken och Oskar Linnros. I sommar kan du höra dem på Putte i Parken.

Putte i Parken fyller på med två heta svenska artister.

Riktigt najs att de kommer tillbaka, konstaterar arrangören Niclas Lagerstam som kunde se både Hästpojken och Oskar Linnros i PIP:s laguppställning 2010.

Hästpojken släppte för en vecka sedan sitt tredje album när ”En magisk tanke” landade den 11 mars. ”Caligula” var debutalbumet 2008, följt av ”Från där jag ropar” i slutet av 2009 och längs vägen har Hästpojken byggt upp en stor publik som gillar göteborgarnas mix av pop, indie och punk.

En akt som höjer temperaturen i vilket sammanhang som helst, säger Niclas Lagerstam.

Den andra artisten PIP presenterar idag debuterade som ena halvan av Snook – tillsammans med Daniel Adams-Ray – 2004 med ”Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit”. Nu vet Oskar Linnros i alla fall att han ska till Mariebergsskogen och Putte i Parken i sommar. ”Ack, Sundbyberg” och framförallt ”Från och med du” lade grunden till Linnros solokarriär och det har redan gett Linnros rockbjörnar och grammisar. ”Hur dom än” är det senaste vi hört från Oskar Linnros som längs vägen hunnit samarbeta med så olika artister som Victoria Maggio och Timbuktu.

Med artister som exempelvis Hästpojken, Oskar Linnros, Timo Räisänen, Håkan Hellström, The Sounds, Ulf Lundell och Amanda Jenssen och andra tycker vi att vi har det absolut bästa den svenska musikscenen kan erbjuda i sommar, säger Niclas Lagerstam.

Vi har sagt att vi ska skapa Sveriges bästa festival – och de här bokningarna är samtliga steg på den vägen.

Scroll to Top