Han fick Veronica Maggios nya låt

firat-strechim-delen

I fredags släppte Veronica Maggio sin nya låt -”Välkommen in” – exklusivt till ett av sina Facebookfans. Enda sättet att lyssna på låten är att ringa till Firat Strechim Delen på 073 952 50 06. Redan första dagen fick Firat över 1000 samtal och har varit nedringd sedan dess.

I ett samarbete med Comviq går det nu att smyglyssna på låten ”Välkommen in” som kan bli årets ”sommarlåt”. Maggio har valt att pröva ett nytt sätt att släppa sin låt genom att ge den till ett av sina fan. På så vis får hon direkt respons från Firat och hans kompisar.

Jag tycker att det känns lite kul att testa att sprida låten på ett annorlunda sätt. Och att den finns tillgänglig för alla som vill höra, säger Veronica Maggio.

Firat som har blivit nerringd de senaste dagarna är överväldigad av alla samtal från andra fan.

Jag blev uppringd av Veronica och Comviq som frågade om jag ville ha Veronicas nya låt före alla andra. Jag blev lite charmad av att de valde mig och tyckte att det lät som en kul grej. Men jag hade inte väntat mig den här ringstormen, så fort jag har lagt på luren så ringer nästa, det är helt galet.

Rulla till toppen