Hammerfall och Mando Diao ställer upp för Djurens Rätt

hammerfall-2

The Soundtrack Of Our Lives, Hammerfall, The Hives och Mando Diao. I dag släpps den – kalendern med 12 heta svenska band som ställer upp för Djurens Rätt. Den är ett initiativ av Maria Rizell som har fått alla inblandade att vara med gratis. Djurens Rätt, Bengans och CDON är de första att sälja kalendern.

Maria Rizell, som är fotomodell och eldartist, tog initiativet till kalendern efter att ha sett hur djur som skulle bli päls behandlades i Kina.

– Djur är det största glädjeämnet i mitt liv. Djurs lidande är en av mina största sorger. Jag ville verkligen göra något för djuren och kom på idén med en almanacka. Mitt intresse för rock och hårdrock har gett mig ett brett kontaktnät och det var lätt att få musikerna att ställa upp.

De 12 band som finns representerade i kalendern är, från januari till december: Amon Amarth, Sonic Syndicate, The Hives, Dead by April, The Soundtrack Of Our Lives, Millencolin, Opeth, Dia Psalma, Crucified Barbara, Motörhead, Mando Diao och Hammerfall. Varje månad innehåller också tips på hur man kan hjälpa djuren. Överskottet av försäljningen går till arbetet med att stärka djurs rättigheter.

Scroll to Top