Hammerfall och Bullet skriver på för Versity Music

hammerfall-2

Versity Music, med Per Kviman (VD) som är manager för Takida, Backyard Babies och Du Paque, har på kort tid expanderat och breddat sin verksamhet. Bolaget har nu rekryterat Joakim Tjelta och Malin Gustafson.

Versity kan nu mycket stolt tillkännage sig som management för HammerFall, Sveriges största metalexport. Via Rebella har Malin tidigare representerat bl a HammerFall i Skandinavien, men fr o m nu jobbar Versity med HammerFall världsomspännade. Bandet, som under året har haft stora framgångar med senaste albumet ”No Sacrifice, No Victory”, kommer att höja ribban ytterligare och fokuserar nu främst på utlandet. Redan nästa år väntar en USA-turné, men även nya spännande territorier som t ex Indien.

Vi kan även stolt presentera Bullet, som slagit igenom på allvar under 2009, och albumaktuella The Doits som nya akter till Versitys artiststall tack vare Malins nya position.

”Versity har sedan en tid haft som mål att bli ett ett komplett managementbolag genom att erbjuda de artister vi representerar en så fullständig service som möjligt. Behovet är i min uppfattning större än någonsin för detta, då skivbolagens resurer fortsätter att minska, samtidigt som arbetsbelastningen ökat drastiskt de senaste fem åren. Med Tjelta, som under tio år jobbade med The Hives, Malin plus vår engelska part Andy Farrow, känner vi oss allt mer rustade för att leverera och utvecklas till ett av Europas mest heltäckande management”. – Per Kviman

Scroll to Top