HammerFall intar Dalhalla

hammerfall-live-2011

Lördag den 28 juli är det dags för metalbandet HammerFall, att för första gången ge en mycket efterlängtad konsert i Dalhalla under titeln 15 Years of Glory.

HammerFall firar 15-årsjubileum i år, det är femton år sen debuten ”Glory To The Brave” släpptes. Det får inte passera obemärkt förbi, såklart, och den 28 juli – exakt femton år, en månad och en dag efter första skivsläppet – intar bandet Dalhalla för en väldigt exklusiv och speciell konsert.

”Vi är sjukt peppade att få göra vår jubileumsspelning i just Dalhalla. Bättre plats för en spelning av denna dignitet finns inte någon annanstans i världen”, säger sångaren Joacim Cans. ”Och eftersom jag är född i Dalarna blir det ju lite extra speciellt för mig varenda gång vi lirar där.”

Låtar från samtliga album utlovas, liksom en gigantisk pyro- och eldshow värdig den legendariska arenans historia. Körslagsvinnarna Team Cans kommer att uppträda tillsammans med bandet, och fler gästartister dyker upp under kvällen.

”Har man aldrig sett HammerFall live tidigare är detta den perfekta möjligheten, säger Joacim. Det blir extra allt på samtliga positioner”, avslutar han.

Biljetterna släpps fredag den 9/3 kl. 10.00 och finns tillgängliga på www.dalhalla.se samt hos lokala ombud.

Rulla till toppen