Håkan Hellström släpper nytt album i april

När musikåret 2010 sammanfattades var det ett album som ständigt återkom på årsbäst-listor och bland prisnomineringar, Håkan Hellströms 2 steg från Paradise. Nu tre år senare släpps uppföljaren.

Håkan Hellström har på sina sex album tagit med sina lyssnare genom sitt liv. I texterna har de fått lära känna staden han växt upp och lever i, vänner, fram- och motgångar, uppgång och fall. Den 17 april inleds ett nytt kapitel med släppet av Håkan Hellströms sjunde studioalbum ”Det kommer aldrig va över för mig”.

Sen debuten Känn ingen sorg för mig Göteborg (2000) har Håkan Hellström ständigt legat i framkant och förnyat sig. Det kommer aldrig va över för mig, producerat av Måns Lundberg (Deportees, Winhill/Loosehill), är ännu ett steg i ny riktning. Ett nytt sound och utryck men med den nerv som Hellström gjort till sin egen. Bland de involverade på albumet märks gamla bekanta som Björn Olsson och Johan Forsman men även Anders Berglund.

Håkan Hellström:
”Jag är så enormt glad och stolt över skivan. Kan inte vänta tills jag får spela låtarna live. De är som gjorda för scenen.”

Håkan Hellström återvänder även till live-scenen. Dessa datum är klara:
1.6 Hässleholm, Siesta
8.6 Göteborg, Slottsskogsvallen
28.6 Skellefteå, Stadsfesten
29.6 Borlänge, Peace & Love
6.7 Karlstad, Putte i Parken
3.8 Sundsvall, Konsertfesten

Scroll to Top