Grammisvinnarna Icona Pop och Stiftelsen till Ramundberget för Sista Svängen

Grammisvinnarna Stiftelsen och Icona Pop spelar vid vägs ände, skidorten Ramundberget 26 och 27 april. Tidigare Platinaaktuella Stiftelsen vann igår med ”Vart jag än går” Årets låt på Grammisgalan och DJ-duon Icona Pop blev årets nykomling. I april kan man uppleva båda under säsongsavslutningsfesten i Ramundberget – Sista Svängen.

Känns helt otroligt att vi får Sverige hetaste artister till oss i Ramundberget. Vi hälsar Ångegrabbarna och grymma Icona Pop varmt välkomna och hoppas att de hinner ta ett par svängar i backarna innan eller efter spelningen, säger Anders Östring, VD Ramundbergets Alpina.

Icona Pop är en svensk DJ- och Pop-duo som består av Aino Jawo och Caroline Hjelt och de har gjort succé runt om i världen. I Sverige gör de endast ett fåtal spelningar under 2013.

Stiftelsen med debutalbumet Ljungaverk gör nu sin första turné. Det är Takida-sångaren Robert Pettersson som ligger bakom Stiftelsen som sålt dubbel platina och igår vann en Grammis.

Konserterna sker inne på Café Rudolf, Ramundberget.

Sista Svängen pågår 25-28 april och det blir bland annat Piststilen, nattafterski, kvällsåkning, skidtester och massa kul.

Scroll to Top