GöteborgsOperan blir DJ-fest!

afterdancearty

Den 8 mars förvandlas återigen GöteborgsOperans foajé till dansklubb med livemusik och dj. Denna gång med bland andra den internationellt hyllade duon Midaircondo på scenen. After Dance Party, som har fri entré, drar igång direkt efter världspremiären av Spirit.

Bakom skivspelaren har vi ingen mindre än Ost-David, Göteborgs-dj som bland annat kör Feed the HorseJazzhuset i Göteborg. Live på scenen står Midaircondo med rötterna i avant-garde ljudkonst, electronica, jazz och melankolisk pop. Duon är känd för sina improviserade och mycket visuella konserter med en mix av akustiska instrument, sång, elektronika och video. Sedan starten 2003 har duon, som turnerat världen runt och släppt tre album.

För att öka på partystämningen ytterligare intar ÖFA:DANCEOKE GöteborgsOperan. ÖFA: är ett 10-årsjubilerande kollektiv med 23 medlemmar från en rad olika yrkesbakgrunder. ÖFA: DANCEOKE är nästan som karaoke, fast i stället för att sjunga ensam dansar vi tillsammans. 2013 var ÖFA: DANCEOKE förband till The Knife och i mellandagarna kunde Sverige göra ÖFA: DANCEOKE i Musikhjälpen.

Kvällens program:

18.00 Spirit – världspremiär Spirit – dansprogram av Sidi Larbi Cherkaoui och Saburo Teshigawara. Stora scenen.
21.00 DJ Ost-David
21.30 Live: Midaircondo
22.30 ÖFA:DANCEOKE
22.50-01.00 DJ Ost-David

Åldersgräns på After Dance Party: 18 år

Scroll to Top