Gogol Bordello och Maskinen till Bråvalla

Bråvalla Festival firar in årets första junimåndag genom att gladeligen presentera ytterligare tre guldkorn till årets stjärnspäckade line-up. Maskinen, Paramore och Gogol Bordell kommer alla till Norrköping för att bjuda på explosiva spelningar. Tre stycken live-favoriter som garanterat kommer att få hela festivalområdet att skaka!

Maskinen
Efter ett extrem genomslag med singlarna Alla som inte dansar och Segertåget är Maskinen idag är en av landets populäraste liveakter. Sedan dess har de erövrat den ena klubb-, arena- och festivalscenen efter den andra och är utan tvekan en av de mest önskade akterna på sommarens festivaler. Förra året släpptes gruppens andra studioalbum Framgång & efterfrågan och på P3 Guld tidigare i år belönades gruppen med Årets Live-artist genom att få flest röster av det svenska folket. Bered er på en sanslöst galning spelning på Bråvalla festival i sommar!

Paramore
Har man över 250 miljoner MySpace-spelningar så är det ganska tydligt att man lyckats frälsa många med sin känsloladdade musik. Paramores debutalbum släpptes 2005, men det var inte förrän med uppföljaren Riot! som de började klättra rejält på listorna och plötsligt fick infinna sig i att vara ett av USA:s hetaste rockband. I år kom det fjärde självbetitlade studioalbumet och bandet presenterade ett mer elektroniskt och popigare sound. Det blev också deras mest kritikerrosade album i karriären och lovordades av bland annat Kerrang!, The Guardian och The New York Times. Nu är ett av de mest önskade festivalbanden klara för en spelning på Bråvalla festival!

Gogol Bordello
Det borde egentligen inte vara tillåtet att anordna en festival utan att kalla in Gogol Bordello. Alla som någon gång fått uppleva detta zigenarpunkband från New York live vet att man går ifrån deras konserter med ett stort leende på läpparna, svett som dryper ner från pannan och vetskapen om att man sett någonting helt unikt. Den 22 juli släpps bandets sjätte studioalbum, Pura Vida Conspiracy, och första singeln Malandrino lades ut på bandets soundcloud i maj. Detta är en liveshow ni inte vill missa för något i världen!

Bråvalla Festival äger rum i Norrköping 27-29 juni 2013.

Scroll to Top