Gnučči släpper ny singel

I fredags, den 1 november, släppte Gnučči sin nya efterlängtade singel ”Finders Keepers”. Låten är producerad av Cristian Dinamarca och för videoregi står den fenomenala konstnären Roxy Farhat som nyligen vann pris för sitt arbete med The Knife´s ”A Tooth For An Eye”.

Om samarbetet säger Roxy Farhat så här:
Jag valde att visualisera Finders Keepers med hästtjejer, eftersom hästtjejer är som Gnučči: tuffa, ambitiösa och wearing the crown of knock shit down and fuck things up. Horsemanship är en konst och en färdighet som kräver viljestyrka, styrka och ödmjukhet, ungefär som att vara en artist. Det är en färdighet som många tjejer har men sällan får någon cred eller erkännande för.

I Finders Keepers visar Elina, Tida, Louise och Annika precis hur hardcore, roliga och modiga hästtjejer kan vara och hur givande de timmar, dagar, månader och år som de tillbringar tillsammans med sina hästar är.

Singeln Finders Keepers som släpps på Gnuččis egna skivetikett Famalam Records (via Sony Music Sweden) är första singeln att föregå EPn ”PSYCHOHAPPY” som släpps i början av nästa år. På ”PSYCHOHAPPY” samarbetar Gnučči, förutom med Dinamarca, även med Marcus Price, Spoek Mathambo och Anaye.

Se videon till Finders Keepers här nedan.

Ana Rab, mer känd som Gnučči, är en rappare/sångerska/låtskrivare/performer som på kort tid etablerat sig med sin unika tappning av klubbmusik. Hennes musik är en träffsäker kombination av pop, rap, dancehall, grime och house, eller helt enkelt melodiös rap och sång på hårda energiska beats. Hennes officiella debut-EP ”Oh My Goodness!” (Famalam 2012) gick rakt in på iTunes Top 10 lista, vann Nöjesguidens Musikpris och blev P3 Guld-nominerad och hennes patenterat energiska liveframträdanden har gjort Gnučči till en av Sveriges absolut bästa liveakter.

Scroll to Top