Globen avslutar samarbete med Ticnet

Ticnet och Globen har sedan mitten av 90-talet samarbetat kring otaliga sport-, musik- och nöjesevenemang. Samarbetet mellan Stockholm Globe Arenas och Ticnet är nu uppsagt och kommer att avslutas den 21 november i år (2013). Evenemangsbolaget Stockholm Globe Arenas ägs av den amerikanska koncernen AEG och Globen har valt att arbeta med koncernens egna biljettsystem.

För oss var detta ett väntat beslut eftersom Stockholm Globe Arenas ägs av den amerikanska koncernen AEG som är konkurrent till Ticketmaster, som sin tur äger Ticnet, säger Johan Birath, vd för Ticnet AB.

Samarbetet mellan Ticnet och Stockholm Globe Arenas avslutas den 21 november i år (2013). Fram till den 21 november kan alla evenemang i Globen precis som vanligt fortfarande bokas via Ticnet.

Det finns numera flera nya och stora idrotts- och nöjesarenor i Stockholm och vi ser det som naturligt och sporrande med konkurrens på marknaden för biljettförmedling. En stor del av svenska folket har upplevelser från Globen och vi är stolta över att Ticnet haft förtroendet att under så lång tid förmedla biljetterna till dessa upplevelser. Vi önskar Globen lycka till i framtiden, säger Johan Birath.

Scroll to Top