Glasvegas till Bengans i Göteborg

glasvegas-2011

Torsdag den 31 mars besöker Glasvegas skivbutiken Bengans i Göteborg.

I samband med att uppföljaren till den kritikerrosade debuten släpps, så besöker bandet Bengans Skivbutik för att möta sina svenska fans. De kan vänta sig ett kort akustiskt set i butiken och chans att få det nya albumet EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\ signerat av bandet.

Albumet innehåller 11 nyskrivna låtar. Musiken skrevs och bearbetades i Santa Monica (Kalifornien) och spelades in i London tillsammans med producenten Flood. På albumet återskapar bandet deras atmosfäriska ljudbild samtidigt som de går åt ett nytt håll både musikaliskt och textmässigt. Albumet släpps av Sony Music.

Glasvegas utgörs av James Allan, Rad Allan, Paul Donoghue och nya svenska trummisen Jonna Löfgren.

Övriga artistbesök hos Bengans
Bengans Skivbutik på Stigbergstorget, Göteborg
Stefan Andersson spelar, berättar & signerar Lördag 26/3 Kl: 13.00
Carl Norén spelar & signerar Lördag 9/4 Kl: 13.00

Bengans Skivbutik på Drottninggatan 20, Stockholm
Amon Amarth signerar Fredag 25/3 Kl: 16.00

OM BENGANS SKIVBUTIKER
Bengans Skivbutiker har under åren fått besök av artister från den svenska artisteliten såsom Robyn, Ulf Lundell, Kent, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Europe. Även utländska besök i form av David Bowie, Belle & Sebastian och R.E.M. har skapat ringlande köer av entusiastiska besökare.

Bengans Skivbutik i Göteborg är nordens största och mest välsorterade skivbutik. Den öppnade ursprungligen 1974 på Kommendörsgatan men återfinns sedan 1986 på Stigbergstorget 1 i en före detta biograflokal. Bengans Skivbutik finns även på Drottninggatan 20 i Stockholm samt på Östra Hamngatan 46-48 i Göteborg (Lagerhaus lokaler). Bengans driver även CD & BOK Outlet, Barkarby.

Rulla till toppen