Ginger Jamie – en lovande musikartist

Ginger Jamie började sin karriär som tonåring med att turnera över Europa med boybandet ”Exposure” och skaffade sig snabbt en stor fanskara. Efter att bandet splittrades, fortsatte Jamie att växa sin följarskara genom att lägga upp covers och videos på sig själv där han uppträdde live på Instagram. Resultatet blev imponerande med över 300 000 följare på sociala medier och mer än 400 miljoner visningar på hans videos. Han släppte sin debutsingel ”Goodbye To Love” år 2020 och fick en fantastisk respons från fansen, med över 1,2 miljoner streams på Spotify ensam och antalet växer fortfarande dagligen.

Ginger Jamie
Ginger Jamie

Fortsatt musikskapande under pandemin

Efter fyra singlar och med pandemin som satte musikbranschen på paus under en tid, har Jamie fortsatt att skriva musik och är nu redo att släppa flera låtar till sina ivriga lyssnare år 2023.

Började i Exposure

Ginger Jamie började sin karriär i boybandet ”Exposure” och har sedan dess byggt upp en stor följarskara genom att lägga upp covers och videos på sig själv på Instagram. Han släppte sin debutsingel ”Goodbye To Love” år 2020 och har sedan dess släppt flera singlar. Jamie har fortsatt skriva musik under pandemin och kommer att släppa flera låtar år 2023. Han släpper idag singeln ”Heidi” och kommer att släppa dem på Youtube-kanalen Sofar Sounds.

Ny singel ”Heidi” – en hyllning till en viktig person i hans liv

Idag släpper Jamie den känslofyllda låten ”Heidi” som är skriven till en viktig person i hans liv. ”Låten är en hyllning till min mormor, som också är min bästa vän”, säger Jamie. ”Heidi” är första delen av en tvådelad release från en liveinspelning som gjordes i London. Låtarna kommer också att släppas på Youtube-kanalen Sofar Sounds (1,4 miljoner prenumeranter) där Jamie var inbjuden att uppträda.

Ett viktigt tillfälle på Sofar Sounds

För Jamie är detta ett viktigt tillfälle att släppa låtarna på Sofar Sounds, då han ser det som en plattform för att presentera musik på ett mer intimt sätt och få chansen att interagera med publiken.

Ett måste för fans av pop och R&B musik

”Heidi” och andra kommande låtar från Jamie ett måste att lyssna på. Han har visat att han har det som krävs för att skapa musik som rör människor och hålla dem engagerade. Med hans följande som fortsätter att växa och hans musikaliska talang, kommer Jamie definitivt att vara en artist att hålla ett öga på i framtiden.

5 snabba fakta om Ginger Jamie

  • Ginger Jamie började sin musikkarriär som en del av boybandet ’Exposure’ som tonåring.
  • Han har byggt upp en stor följarskara på sociala medier, med över 300 000 följare och mer än 400 miljoner visningar på hans videos.
  • Hans debutsingel ”Goodbye To Love” släpptes år 2020 och har fått över 1,2 miljoner streams på Spotify.
  • Jamie har fortsatt att skapa musik under pandemin och har planerat att släppa flera låtar år 2023.
  • Han släpper idag singeln ”Heidi” som är skriven till en viktig person i hans liv, hans mormor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen