Ghost till Nordamerika

Ghost
Ghost

Det hyllade svenska metalbandet Ghost kommer i höst att genomföra sin allra första turné i Nordamerika tillsammans med norska black metal-veteranerna Enslaved och franska Alcest. Detta är ett resultat av gruppens lyckade konserter på Maryland Deathfest i Baltimore samt i New York förra veckan. Turnén inleds i Virginia den 23 september och avslutas i Los Angeles den 14 oktober.

Medlemmarna i Ghost har varit anonyma men nyligen avslöjades det att bandets ledare och frontfigur är Tobias Forge som även är sångare i dödsmetallbandet Repugnant och var gitarrist i den första uppsättningen av Crashdïet innan de slog igenom med den nu avlidne sångare David Hellman i spetsen.

7 reaktioner på ”Ghost till Nordamerika”

  1. Kul att se att ni läst på Flashbackforum. Eftersom det är står så väldigt trovärdig information där. För helvete. Lite källkritik tack. Jösses.

  2. ”Detta är ett resultat av gruppens lyckade konserter på Maryland Deathfest i Baltimore samt i New York förra veckan”

    Jaså? Har journalisten insyn i bandets strategiska beslut, eller hittar journalisten på lite efter behag? Skral text, och fattiga källhänvisningar…och slutledningar som hämtade ur fantasin.

    Och som ovan, var avslöjas att den här Tobias Forge skulle vara frontfigur och ledare?

  3. Vi strävar efter att alltid ha så korrekt information som möjligt på Musiknyheter.nu men vi har av tidsskäl ingen som helst möjlighet att kontrollera alla uppgifter vi tar del av. Istället för att bara tala om att saker är fel så får du gärna meddela oss den korrekta versionen om så är fallet. Något vi emellertid kan garantera är att Flashback inte är källa till några som helst artiklar som publicerats på Musiknyheter.nu.

  4. Jag har försökt hitta en pålitlig källa till ert uttalande om bandets frontfigur och det finns inga officiella avslöjanden. Om bandet går ut med sina identiteter är det väl helt ok att skriva om det men att ”avslöja” något som antas vara sant kan ju endast vara för att skapa en sensation från musiknyheter.se. Tycker även det är lågt att skriva på detta sätt och inte respektera bandets anonymitet. Men vad vet jag, musiknyheter.se kanske har varit i kontakt med bandets skivbolag och fått någon slags fakta som ingen annan fått. Isåfall grattis.

  5. När uppgifterna redan finns spridda till en vid publik ser vi ingen orsak till att inte publicera dessa. Skulle det mot förmodan inte stämma ber vi om ursäkt för detta men i nuläget ser vi ingen som helst anledning att misstro vår källa.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen