Gathania från Idol debuterar med ny singel

gathania

IDOL-GATHANIA ifrån ”Idol-2007” skivdebuterar den 11:e februari med singeln ”Get It Out” – en försmak ifrån höstens kommande album. Längre ner ser du henne framföra låten ”Blackout” på nationaldagen 2008.

Gathania Holmgren föddes den 1:a augusti 1986 i Stockholm men växte upp i skånska Falsterbo innan hon som 20-åring flyttade tillbaka till Stockholm och fick jobb som servitris.

Efter ett år sökte hon till audition för Idol 2007, där hon inte bara kom med utan gick ända till TV-finalomgången där hon slutade som nummer 9. Direkt efter att kamerorna slocknat kontaktades hon av sin blivande manager Victoria Ekeberg, som ville att hon skulle träffa en av Sveriges bästa dansmusikproducenter – Jonas Von Der Burg (September m.fl).

Just nu jobbar de med att färdigställa hennes debutalbum, som kommer att föregås av 3 singlar och har skrivit kontrakt med olika skivbolag i olika länder; Lemon Records i Polen, Ministry Of Sound´s ”Hard2Beat” i England, USA, Frankrike, Benelux och Canada samt här i Skandinavien med EMI Music.

Den första singeln ifrån det kommande albumet kommer den 11:e februari och heter ”Get It Out”.

Läs Gathanias blogg på http://www.finest.se/Gathania

Scroll to Top