Gamma Ray och Scar Symmetry till Rockstad: Falun

Av Redaktionen
Dec 3rd, 2009
0 Kommentarer
525 Views
Gamma Ray

Gamma Ray

Tyska Gamma Ray samt de svenska banden Sabaton, Scar Symmetry och Mimikry är de första bokade artisterna till nästa års upplaga av festivalen Rockstad: Falun vilken äger rum på Ingarvet den 28-29 maj 2010. Totalt kommer 16 band att spela under tvådagarsfestivalen som anordnas av medlemmarna i internationellt välkända Sabaton.

GAMMA RAY (D)

Vi är glada att kunna presentera en mycket trevlig bokning till Rockstad: Falun 2010: Gamma Ray med det legendariska geniet Kai Hansen (Ex Helloween) i front.
Tyskland är och har alltid varit världens största exportör av melodisk metal och Gamma Ray är ett av de band som hållit den flaggan i topp!

MIMIKRY (S)

Här har vi punkbandet från Dalarna som vi alla älskar pga deras sköna låtar, energiska scennärvaro & deras aldrig sinande spelglädje.
Bandet spelade på vår första festival & att boka dem igen nu till denna tredje upplaga av Rockstad: Falun var lika självklart som amen i kyrkan!
Chips Kiesby producerade deras senaste platta: “Alderland” & låten “En flicka som är stark” har spridit sig som en löpeld över landet…
-Är ni redo för Sveriges mesta liveband?

SCAR SYMMETRY (S)

Ännu ett Dala-band vars framgångar bara ökar och ökar!
Lite hårdare, lite mörkare & lite tuffare musik än vi är vana vid på Rockstad: Falun, men ack så bra!
Bandet bildades 2004 och har redan hunnit släppa 4 skivor och har turnerat världen runt med bla Katatonia, Dark Tranquillity och The Haunted samt haft en video visad flera gånger på MTV’s “Headbangers Ball”.

Hemsida:
www.rockstadfalun.se

Kommentering är stängd