Gamma Ray och Scar Symmetry till Rockstad: Falun

Gamma Ray
Gamma Ray

Tyska Gamma Ray samt de svenska banden Sabaton, Scar Symmetry och Mimikry är de första bokade artisterna till nästa års upplaga av festivalen Rockstad: Falun vilken äger rum på Ingarvet den 28-29 maj 2010. Totalt kommer 16 band att spela under tvådagarsfestivalen som anordnas av medlemmarna i internationellt välkända Sabaton.

GAMMA RAY (D)

Vi är glada att kunna presentera en mycket trevlig bokning till Rockstad: Falun 2010: Gamma Ray med det legendariska geniet Kai Hansen (Ex Helloween) i front.
Tyskland är och har alltid varit världens största exportör av melodisk metal och Gamma Ray är ett av de band som hållit den flaggan i topp!

MIMIKRY (S)

Här har vi punkbandet från Dalarna som vi alla älskar pga deras sköna låtar, energiska scennärvaro & deras aldrig sinande spelglädje.
Bandet spelade på vår första festival & att boka dem igen nu till denna tredje upplaga av Rockstad: Falun var lika självklart som amen i kyrkan!
Chips Kiesby producerade deras senaste platta: ”Alderland” & låten ”En flicka som är stark” har spridit sig som en löpeld över landet…
-Är ni redo för Sveriges mesta liveband?

SCAR SYMMETRY (S)

Ännu ett Dala-band vars framgångar bara ökar och ökar!
Lite hårdare, lite mörkare & lite tuffare musik än vi är vana vid på Rockstad: Falun, men ack så bra!
Bandet bildades 2004 och har redan hunnit släppa 4 skivor och har turnerat världen runt med bla Katatonia, Dark Tranquillity och The Haunted samt haft en video visad flera gånger på MTV’s ”Headbangers Ball”.

Hemsida:
www.rockstadfalun.se

Scroll to Top