Från Orsa till Nashville – Konsertturné med Kalle Moraeus, Frida Öhrn och Doug Seegers

Sveriges mest framstående spelemän och artister, Kalle Moraeus, tar oss med på en musikalisk resa från Orsa i Dalarna till den amerikanska musikstaden Nashville tillsammans med huvudartisten Frida Öhrn och Doug Seegers. Turnépremiären äger rum den 8:e mars i Hässleholm och sträcker sig över 19 orter från Luleå i norr till Ystad i söder, med finalen på Rival i Stockholm den 2:e april.

Orsa spelmän

En Resa genom Musikens Historia

Tillsammans med ett stjärnspäckat band kommer Kalle, Frida och Doug att bjuda publiken på en oförglömlig musikalisk resa genom pop- och rockkulturen. Med en helkväll fylld av stora hits från stjärnor som Dolly Parton, Shania Twain, Alison Krauss och Johnny Cash kommer resan att ta publiken från skogarna i Dalarna över Atlanten till den amerikanska södern.

Vägar Möts

Kalle och Frida har känt varandra länge och musikaliska vägar har mötts mer än en gång genom åren. Samma sak gäller Frida och Doug, som har träffats på olika country och bluegrassfestivaler under årens lopp. Nu beger de sig ut på en gemensam konsertturné tillsammans med en av Sveriges främsta musiker.

Idén till turnén

Idén till turnén föddes av Kalle Moraeus under en vistelse i Nashville, där hans kärlek och passion för den amerikanska musiken och countrykulturen fick blomma ut. Turnén kommer att förena svensk folkmusik med den amerikanska folkmusiken, som består av country, bluegrass, gospel och blues.

Slutsats

”Från Orsa till Nashville” är en unik möjlighet att uppleva Kalle Moraeus, Frida Öhrn och Doug Seegers musikaliska talanger tillsammans med ett stjärnspäckat band. Resan från Orsa i Dalarna till den amerikanska musikstaden Nashville kommer att bjuda på en helkväll fylld av musik, historia och kulturarv. Don’t miss it!

Turnéplan våren 2023:

8/3 Hässleholm, Kulturhus FÅTAL BILJETTER FINNS!
9/3 Kristianstad, Kulturkvarteret
10/3 Ystad, Teater FÅTAL BILJETTER FINNS!
11/3 Malmö, Slagthuset
12/3 Borås, Åhaga
15/3 Halmstad, Teater
16/3 Värnamo, Gummifabriken FÅTAL BILJETTER FINNS!
17/3 Kungsbacka, Teater FÅTAL BILJETTER FINNS!
18/3 Alingsås, Alströmmer Teater
19/3 Lidköping, De La Gardiegymnasiet
23/3 Luleå, Kulturhuset
24/3 Skellefteå, Nordanå
25/3 Härnösand, Teater
26/3 Östersund, Storsjöteatern
26/3 Östersund, Storsjöteatern SLUTSÅLD Kl.18:00
29/3 Grengesberg, Cassels
30/3 Eskilstuna, Teater
31/3 Gävle, Konserthus
1/4 Nyköping, Culturum
2/4 Stockholm, Rival

Biljetter här 

Rulla till toppen