Förband klara till Snow Patrol på måndag

snow-patrol

Vi kan nu presentera att Two White Horses och Sweethead (US) kommer att spela förband till Snow Patrol nu på måndag 18 maj på Cirkus i Stockholm.

TWO WHITE HORSES
Two White Horses bildades när syskonen Jakob och Lovisa Nyström satt hemma i Umeå och insåg att de hade melodier att framföra och saker att säga. Tillsammans. De rotade fram skinande vita kläder ur garderoben och började iklädda dessa framföra melodramatiska popsånger. I vanliga fall är Jakob sångare och låtskrivare i Isolation Years. Lovisa körar med artister som Frida Hyvönen och David Sandström Overdrive. Under 2008 har båda varit en del av Annika Norlins Säkert! och turnerat i hela landet.

Vintern 2008/2009 kommer syskonens första fullängdare, den släpps på Sahara Hotnights egen etikett Stand By Your Band. Det är en vacker och säregen historia producerad av Marcus Holmberg från Komeda.

www.twowhitehorses.se
www.myspace.com/2whitehorses

SWEETHEAD
Sweethead från Los Angeles USA är Troy Van Leeuwen ( The Queens Of The Stone Age) och Serrina Sims, tillsammans med Norm Block ( Mark Lanegan Band) och Eddie Nappi ( Mark Lanegan Band). De spelade in sin debutskiva 2007 och 2008 med Troy Van Leeuwen som producent. Nu när skivan är klar är planen för 2009 att ta sig runt turné världen över.

www.myspace.com/sweetheadmusic

BILJETTER
270kr + serviceavgift. KÖP BILJETT.
Säljs av Cirkus på 08-660 10 20 och www.cirkus.se, samt Eventim på 0771-651 000 och www.eventim.se.

HEMSIDOR
www.snowpatrol.com
www.myspace.com/snowpatrol

Scroll to Top