Flogging Molly åter till Sverige i höst

flogging-molly-live-2011För en dryg vecka sedan gjorde de succé inför storpublik på Gröna Lund. Nu kan vi glädja både de lyckliga som var där, och de olyckliga som missade spelningen förra tisdagen, att Flogging Molly kommer tillbaka! Den 9 november intar de Arenan på Fryshuset i Stockholm med sin fantastiska keltiska punkrock. Biljetterna släpps nu på fredag den 1 juli.

Allt började på den lokala puben Molly Malone’s i Los Angeles 1997. Med spelning varje måndagskväll blev de stammisfavoriter med sin levande punkrock på fiol, mandolin, dragspel, blandat med skenande gitarrer och hårda trummor. Varje vecka fyllde de stället till bredden och det var där och då som irländsk-amerikanska Flogging Molly formades till vad de är idag.

Några år senare lossnade det på riktigt internationellt och deras publik växte snabbt. Nu, 2011, är de ett av världens absolut största punkband och ledande inom sin genre. Mot alla odds har deras keltiska punkrock omfamnats brett av en fantastiskt hängiven publik. Detta var inte minst spelningen på Gröna Lund förra tisdagen ett verkligt bevis på då tusentals fans dansade och sjöng med i var och varannan textrad.

Med nya albumet The Speed Of Darkness, som släpptes tidigare i år, kommer de alltså tillbaka till Sverige redan i höst. Flogging Molly får inte nog av Sverige, och vi kommer aldrig få nog av dem, så vi börjar ladda redan nu. Ses i november.

Konsertinfo
9.11 – Arenan – Fryshuset, Stockholm

Mer information om Flogging Mollys Sverige-spelning

Rulla till toppen