Flo Rida orsakar tumult i Stockholm

flo-ridaMannen som toppar singellistorna runt om i världen, och som har sålt över 2 miljoner downloads på 4 veckor av super hiten ”Right Round” bara i Usa, besökte Stockholm igår och gjorde succé på Media Markt i Kungens kurva och sitt releaseparty.

Väl på plats i Stockholm gjorde Flo Rida en imponerade insats för att hinna träffa så många fans som möjligt. Ute på MediaMarkt i Kungens Kurva hade det samlats runt 1000 fans som ville se sin idol framföra några hitlåtar och få det nya albumet signerat. Tyvärr slutade det i tumult och Flo var tvungen att avbryta signeringen med risk för sin egen, och fansens, säkerhet. Se ett videoklipp från signeringen längre ner.

Killen var morgonpigg och hann även att besöka Vakna med The Voice. Där dansades det så att svetten lackades och festen var igång. redan från tidig morgon.

Senare under kvällen var det stort pådrag vid Lilla Hotellbaren när 500 lyckliga inbjudna fick se en show som de sent kommer att glömma, champagnen flög genom luften och hitlåtarna avlöste varandra.

Flo Ridas andra album ”R.O.O.T.S” släpptes i början av April, igår stod alltså Flo Rida på scen och framförde, bland annat hitsingeln ,”Right Round” på Lilla Hotellbaren. Låten som toppar singellistorna runt om i världen. ”Right Round” är i Sveriges Most Played på Voice (Voice Choice), A-listad på P3, Hitvarning på NRJ samt spelas flitigt av både MTV och ZTVAlbumet ”R.O.O.T.S” klättrar på listorna runt om i världen, det gick direkt in på top 5 iUSA, UK och Japan. och singeln ”Right Round” ligger top 10 i snart hela världen.

Om du känner för att ringa Flo himself för att snacka lite så är han trevlig nog att dela med sig av sitt privata nummer till fansen. + 1 1 305 528 2786.

Vi lovar, ibland svarar han, på riktigt!

För senaste nytt, besök www.officialflo.com.

Rulla till toppen