Fler biljetter till Rise Against

rise-against

På grund av det stora trycket på Rise Against så flyttas spelningen upp ytterligare ett steg, till Arenan, och i samband med detta släpps fler biljetter idag.

Rise Against växte i Chicago upp på en stadig diet av Black Flag, Adolescents och Minor Threat. Det startade för tio år sedan då medlemmar ur punkbandet 88 Fingers Louie värvade folk till ett nytt band med målet att ta det bästa från traditionell hardcore och göra något helt nytt av det. De signades för Fat Wreck och gav ut sin debut ”The Unraveling” 2001 men nu är de ett av storbolaget Geffens största framgångar med den senaste skivan ”Appeal to Reason” som släpptes i slutet av förra året. Att bandet har skaffat sig en rejäl fanbase i hemlandet är lätt att räkna ut när man ser billboardplaceringarna de haft de senaste åren, ”Appeal to Reason” stormade rätt in på tredje plats när den kom ut. Nu växer framgångarna också i resten av världen, vi kan höra dem på radio i Sverige till exempel. Detta betyder dock inte att de poppat till sig eller blivit mesiga, tvärt om har de bara ökat trycket. Det är kraftfull och effektiv rock som passar till frispel eller allsång på Arenan i Stockholm.

Presenteras tillsammans med Live Nation.

DATUM
30 oktober – Stockholm, Arenan (Fryshuset)

BILJETTER
Luger.se/biljetter, Livenation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp. Eventims ombud finns listade på Livenation.se.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top