Fler biljetter till Mark Knopfler släpps imorgon

mark-knopfler-2009

Imorgon släpper Live Nation och Kulturbolaget ett antal extrabiljetter till den sedan länge slutsålda konserten med Mark Knopfler på Sofiero Slott i Helsingborg den 12 juni med The Get Lucky Tour, som i övrigt innehåller 60 shower i 20 europeiska länder och pågår mellan maj och juli 2010. Biljetterna finns att köpa via Eventim.se och Livenation.se från och med imorgon bitti klockan 10.00.

Get Lucky är legenden Mark Knopflers sjätte studioalbum och en uppföljare till framgångsrika Kill To Get Crimson (2007) som Rolling Stone liknade vid en ögonsten och USA Today beskrev som ”ännu en opretentiös uppvisning i hans omisskännliga gåva som musiker, tonsättare och historieberättare”.

Som sångare i Dire Straits och flerfaldig grammisvinnare har Knopfler framgångsrikt kombinerat sina skeva texter med skickliga gitarrslingor för att skapa monsterhittar som Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo And Juliet och Walk Of Life. Han har producerat skivor för bland andra Bob Dylan och Randy Newman och medverkat i flertalet filmer, däribland Cal, Local Hero, Princess Bride och A Shot At Glory.

Den 12 juni står Mark Knopfler på Sofieros vackra scen i Helsingborg.

Biljettinformation:
12.6 Sofiero Slott, Helsingborg

Biljetterna kostar 520 – 670 kronor plus serviceavgift och säljs via Livenation.se, Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.

Scroll to Top