Fler biljetter släpps till Bruno Mars

Av Redaktionen
Mar 15th, 2013
0 Kommentarer
707 Views

Den 3 november landar Bruno Mars med sin ”The Moonshine Jungle World Tour” i Stockholm för en konsert på Globen.

Biljetterna till konserten som släpptes för knappt två veckor sedan sålde snabbt slut och nu kan vi konstatera att vi kan öppna upp ytterligare läktare och erbjuda ett stort antal bra sittplatsbiljetter.

Dessa biljetter släpps måndag den 18 mars kl 9.00.

OM ALBUMET UNORTHODOX JUKEBOX
Albumet “Unorthodox Jukebox” kan med all rätt kallas en global megasuccé. Med platina certifieringar i USA, Australien, Nya Zeeland, Kanada, Frankrike, Irland & England, har albumet sålt i över otroliga 1 miljon exemplar. Platinacertifieringarna kommmer lämpligt i samband med att andra singeln ”When I Was Your Man” äntrar tredjeplatsen på Billboards Hot 100 lista. Låten följer upp första singeln ”Locked Out Of Heaven”, som låg etta 6 veckor i rad, och som toppat åtskilliga listor världen över. I Sverige är ”Locked Out Of Heaven” en av de mest spelade låtarna på radio och har sålt i över 40 000 exemplar.

Succén med ”When I Was Your Man” representerar ytterligare en milstolpe i Bruno Mars korta karriär, då den blir den 11:e av hans låtar att passera 1 miljon downloads. I och med detta, har superstjärnan i sin roll som soloartist/låtskrivare/producent/featured artist, sålt över 100 miljoner singlar världen över.

Kommentering är stängd