Fira valborg på Debaser Slussen

send-in-the-clowns

Send In The Clowns & Svenska Musikklubben utmanade varandra och resultatet blev denna galna tillställning på Valborgsmässoafton.

Som vanligt så är det Erik Dellgren & Sandra Bergman som spelar skivor för Send in the clowns. Inga inlånade superstjärnor här alltså. Vi tänker ge er allt av den absolut bästa musiken som vi kan klämma ur oss. Utan fippligt taktmixande och trendängsligt hypemnedladdande av ”blögghitz”. B R A L Å T A R !

Vi kommer växla mellan Stora dans, lilla i DFB och på uteserveringen. Så likt Råttfångaren i Hameln så kommer ni alla dansa efter vår pipa och vandra mellan dansgolven.

Lite info om kvällen:
Det blir storfest och båda klubbarna tar över hela huset samt uteserveringen med två dansgolv inomhus samt djs ute! Debaser har nämligen premiär för sin uteservering denna afton!

För att få till denna rätta feststämningen så kommer franska dj-hjälten Yuksek på besök och kör ett dj-set framåt småtimmarna

Yuksek har varit med i gemet i snart 10 år men det är inte förrän i februari i år han släppt sitt debutalbum ”Away from the sea”. Plattan innehåller det fantastiska inledningsspåret Break Ya, dansgolvsdängan Tonight och två fantastiska samarbeten med Amanda Blank och Chromeo. Albumet dansar veligt men bestämt mellan 80-talssynt och 90-talets brit-techno, nånstans mellan Depeche Mode och Chemical Brothers.

Yuksek presenteras i samarbete med Luger.

Yuksek (FR)
Pierrre-Alexandre Busson är trancekillen i Yumade som bytte skrud och blev blogghajpade electromannen Yuksek. Som Yuksek står han för förödelse på dansgolvet där han störtar på med housebeats, postpunk, house, allt toppat med sköna melodier. Ibland påminner det om landsmännen Daft Punk, men Busson själv hittar sin inspiration hos musiken från uppväxten med Gainsbourg, Beatles, Nivana och De la Soul. I februari 2009 kom debuten ”Away From the Sea” som inleds med grymma ”Break Ya”.

www.myspace.com/yuksek

Debaser Slussen 30 april, 20 – 03
Djs: Send in the clowns vs Svenska Musikklubben

www.debaser.se/kalender/1764/
www.myspace.com/sendintheclownsstockholm

Scroll to Top