Fatboy Slim och Lorentz & Sakarias till Hultsfredsfestivalen

Det finns DJ:s och det finns DJ:s, och så finns det Fatboy Slim. Den första discjockeyn att uppnå superstar-status i dagens bemärkelse, den förste att slussas jorden runt i privatjet och den förste med nog erbjudanden för att tacka nej till gager över miljonen.

Med acid house-smileyn som ständig följeslagare har han lyft festen för miljoner människor över hela världen, spelat på kinesiska muren lika självklart som inför 250.000 besökare på stranden i hemstaden Brighton. När han under avslutningsceremonin för OS i London 2012 dyker upp ur en folkvagnsbuss där en enorm uppblåsbar bläckfisk vecklar ut sig som DJ-bås vibrerar hela arenan av publikens jubel- ingen kan få igång en fest såsom Fatboy Slim. Det är därför med oerhörd glädje vi välkomnar the funk soul brother till Småland i sommar!

Vi välkomnar även Lorentz & Sakarias. Duon som efter en tids tystnad äntligen kom tillbaka med besked. Ingen annan svensk artist just nu fångar upp så många känslor hos en så bred publik. Med debuten Vi mot världen var det festen som stod i fokus, med uppföljaren Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast bjuds vi in till den eftertänksamma efterfesten. Singlarna Garbo, Astrid & Taube och Diamant har rullats kontinuerligt i både radion och på klubbgolven under året och inför de kommande musikgalorna har de nominerats till flertalet kategorier både för Grammis och P3 Guld.

Hultsfredsfestivalen 2013 äger rum mellan 13-15 juni. Klara artister sedan tidigare är: Arctic Monkeys, Portishead, Band of Horses, The Flaming Lips, Mew och Adrian Lux.

Scroll to Top