Får Mariette lämna Idol imorgon?

Av Redaktionen
Nov 26th, 2009
1 kommentar
521 Views

Nu börjar det närma sig slutet i Idol 2009 och vi har fyra tappra Idoler kvar som kämpar om finalplatserna. På fredag får vi se vilka tre som går till semifinalen. Världens största spelbolag Ladbrokes tror inte att Mariette är en av dem utan hon får lämna på fredag till 1,50 gånger pengarna. Calle är den närmaste utmanaren till odds 3,25 då han inte har varit lika populär som Tove och Erik som varit favoriter länge. Tove bygger på sitt favoritskap vecka för vecka och ger nu odds 1,90 som vinnare och Erik som har tappat lite ger 2,50 gånger pengarna som vinnare av Idol 2009.

”Mariette har hängt löst och vi tror att det krävs ett mirakulöst bra framträdande för att hon ska hålla sig kvar. Erik har även han hängt på en tunn tråd en vecka men det blev en storm av kommentarer från tittarna så vi tror inte chansen för att detta händer igen är så hög. Calle eller Tove har en stark serie av framträdanden bakom sig och kanske är det Calles första gång på fredag. Men lämnar det gör Mariette”, säger Andreas Gillberg, Sverigechef Ladbrokes Norden.

Ett svar till “Får Mariette lämna Idol imorgon?”

  1. […] Som förutspåtts så blev det Mariette Hansson från Halmstad som fick lämna “Idol” när fredagsfinalen var över. Hon hamnade därmed på fjärde plats i tävlingen och det är nu bara tre deltagare kvar – Calle, Tove och Erik. […]