Falkenbergs Union Square debuterar

union-square

Sensommaren 2007 åkte kvartetten från Falkenberg, bättre känd som Union Square, på sin första USA-turné. Efter att de kommit hem bestämde de sig för att anmäla sig till två av Skandinaviens största tävlingar för osignade band och artister: Bandit Unsigned och MTV Nordic Unsigned. Union Square gjorde storslam, utklassade sina konkurrenter och vann båda tävlingarna. Nu är det dags att ta det till nästa nivå och debutalbumet ”Making Bets in a Burning House” släpps den 21 januari 2009. Albumet spelades in tidigt 2008 i samarbete med producenten Christian Silver och innehåller 11 explosiva låtar som alla bär Union Squares kännemärke: energi, tyngd och spelglädje.

”Du kommer definitivt få mer än din rekommenderade dagsdos av adrenalin av ”Sirens On” och ”Deceit”, hälsar Union Square. “När du kommit så långt på plattan som till ”Breakout” kommer du att be om lite kaffe för att lugna nerverna.”

Nästa singel ”Breakout” video är färdigställd och inspelad i samarbete med Revolver Film Company/Patric Ullaeus (Sonic Syndicate, In Flames, Dimmu Borgir, Children Of Bodom etc).

Tatuerade och fulla av liv, attityd och hunger är Union Square nu redo att erövra världen. Drömmen har gått i uppfyllelse!

Rulla till toppen