Extrabiljetter till utsålda Tegan & Sara

tegan-and-sara

Den 23 november gör Tegan & Sara en efterlängtad spelning på Debaser Medis i Stockholm och idag släpps äntligen biljetter till våning två. På denna våning ser du konserten sittandes i Debasers biosalong och upplever konserten genom ett gigantiskt panoramafönster samtidigt som högtalarsystemet anpassat för konserter ger dig den totala upplevelsen. På denna våning finns även en bar vilket innebär att du får ta med dryck in i biosalongen. Detta medför att det är 18-årsgräns till de biljetter vi nu släpper upp.

Du kan säkert framgångssagan vid det här laget: Sjutton år gamla vinner de kanadensiska enäggstvillingarna Tegan och Sara Quin en talangjaktstävling hemma i Calgary. De får skivkontrakt med Neil Youngs Vapor Records och hamnar på turné med namn som Ryan Adams och Killers. Plötsligt gör White Stripes en cover på ”Walking With A Ghost”, sedan börjar duon höras i tv-serier som Grey’s Anatomy, Veronica Mars och One Tree Hill.

Efter den sortens framgångar hade mindre jordnära musiker köpt Hummer-jeepar och börjat med kokain. Tegan och Sara nöjde sig med att spela in albumet femte ”The Con” tillsammans med Chris Walla från Death Cab For Cutie och visa hur fullvuxna de var som artister. De är indiestjärnor, men högst ödmjuka sådana. I slutet av oktober släpptes det som ser ut att bli deras starkaste verk hittills: ”Sisterhood”, ett album som handlar om människans besatthet av romantiska ideal.

Detta känslosamma tema lär göra att duons omtalat nerviga konserter får en extra laddning. Bara ett par tvillingar kan väva ihop sina röster – med samma grundklang, men ändå så olika uttryck – på ett uppslukande sätt som Tegan och Sara.

Bara systrarnas berömda mellansnack, med Tegan som syrlig kommentator och Sara som underhållande historieberättare, kommer att vara värt biljettpriset. Som extra bonus får vi de där fantastiska rösterna, samt en massa popsensibilitet, punkenergi, folkvemod och ett knippe helt nya favoritlåtar.

Hemsidor:
teganandsara.com/
www.myspace.com/teganandsara

Support: Astronautalis
www.myspace.com/astronautalis

Speldatum:
MÅNDAG 23 NOVEMBER – DEBASER MEDIS, STOCKHOLM

Biljetter till konserten kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via www.debaser.se, Ticnet, 077-170 70 70 och www.ticnet.se, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud.

Åldersgräns: 13 år på våning ett och 18 år på våning två.

Rulla till toppen