Extra konsert med Rihanna i Stockholm

rihanna-live-2010

Efterfrågan på biljetter till Rihannas konserter i Sverige har varit otrolig stor och Live Nation kan idag glädjande meddela att Rihanna kommer att göra ytterligare en konsert i Stockholm! Datumet för den andra konserten är den 2 november. Biljetterna släpps 24 januari.

Det blir således tre konserter för megastjärnan i Sverige i höst, 31 oktober på Malmö Arena, den 1 och 2 november på Ericsson Globe. Detta blir första chansen för alla fans att få se Rihanna framföra “Only Girl (In The World)” och “What’s My Name” live, båda från senaste albumet “Loud” som släpptes i Sverige i mitten av november förra året.

Med låten “Only Girl (In The World)” som gick in som #1 i flera länder var läget perfekt när hennes femte album “Load” släpptes, som även det gick rakt in på första platsen på listor världen över. I Sverige låg den två på singellistan i november. Andra singeln, “What’s My Name” featuring Drake, är även den jättesuccé. Den blev Rihannas nionde #1 placering på Hot 100 och befäste därmed hennes dominans på listorna.

Med en fantastisk mängd hits, “Only (girl In The World)”, “Umbrella”, “Disturbia”, “Shut Up and Drive”, och med en ännu större och mer spektakulär scenshow kommer “Load”-turnén att bli Rihannas största och bästa konsertturné någonsin

Konsertinfo
31.10 Malmö, Malmö Arena
1.11 Stockholm, Ericsson Globe
2.11 Stockholm, Ericsson Globe – EXTRA KONSERT!

Mer information om Rihannas Sverige-spelningar

Scroll to Top