Extra konsert med Justin Bieber

Den 6 juli 2012 släpptes biljetter till två konserter med Justin Bieber, den 22 respektive den 23 april på Ericsson Globe i Stockholm. Biljetterna till spelningarna sålde slut på mindre än en timma.

Efter det enorma trycket och efterfrågan för superstjärnas spelningar är vi nu glada att kunna presentera ytterligare ett extra konsertdatum den 24 april! Biljetter till extrakonserten släpps den 1 februari kl 10.00.

David Maloney, arrangör FKP Scorpio Sweden hälsar att ”Det är oerhört glädjande att vi kan presentera ytterligare ett konsertdatum med Justin Bieber då efterfrågan från fansen har varit så otroligt stor trots två tidigare utsålda Globen”.

Med över 15 miljoner sålda album världen över har Justin fullkomligt dominerat popkulturen och sociala medier i över två år. Han har mer än 44 miljoner fans på Facebook, fler än 24 miljoner följare på Twitter och med över 2,9 biljoner visningar via YouTube så är han utan konkurrens den mest populära YouTube-artisten någonsin. I somras släppte han albumet Believe som gick direkt upp på första platsen på försäljningslistan i 30 länder och toppar bland annat både Billboard och den svenska albumlistan. Den här veckan släpptes den akustiska version av succéalbumet. I april är det första gången någonsin som Justin Bieber spelar i Sverige.

Konsertdatum:
22 april 2013, Ericsson Globe Stockholm. UTSÅLT.
23 april 2013, Ericsson Globe Stockholm. UTSÅLT.
24 april 2013, Ericsson Globe Stockholm – Extrainsatt datum!

Justin Bieber live i Sverige

Rulla till toppen