Extra konsert med Britney Spears

britney-spears-2

Konserten med världsstjärnan Britney Spears den 13 juli på Ericsson Globe är utsåld och vi kan nu glädjande meddela att det blir en extra konsert den 14 juli!

På Ericsson Globe kommer konserten med Britney Spears att gå i cirkusens tecken med scenen placerad i mitten av arenan, som en klassisk cirkusmanege. Det här kommer bli en av de största produktionerna någonsin på Globen med över 50 dansare, trollkarlar, clowner och akrobater.

Per Bjurman skrev i Aftonbladet efter premiären i New Orleans ”Den liknar en galen Cirque De Soleil-föreställning i Las Vegas och rymmer så många moment, så många tricks, så många effekter att jag skulle behöva notarius publicus vid min sida för att klara av att redovisa allt som händer”. Förväntningarna är skyhöga och det kommer tveklöst att bli en spektakulär show!

Hemsidor:
www.britneyspears.com
www.myspace.com/britneyspears

Speldatum:
MÅNDAG 13 JULI – ERICSSON GLOBE, STOCKHOLM – UTSÅLD
TISDAG 14 JULI – ERICSSON GLOBE, STOCKHOLM

Biljetter släpps den 25 maj kl 09:00 och kostar 695 – 4500 kr + serviceavgift och exklusiva VIP-paket kostar 3250 – 9000 kr + serviceavgift och säljs via Ticnet, www.ticnet.se, 0771 31 00 00, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud. Mer info om de olika biljettyperna finns på Ticnet.

Åldersgräns: 13 år.

Scroll to Top